Новините на фокус
Home » СВЯТ » Направете тази мантра за пари и портмонето ви винаги ще е пълно!
мантра за пари

Направете тази мантра за пари и портмонето ви винаги ще е пълно!

Хора, които са казали „Сбогом“ на безпаричието, споделят един интересен трик за привличане на парите в живота.

„Дафиновият лист не се използва само в кухнята за приготвяне на любими ястия. Служи и като магнит за пари“, категорични са запознати. Те са убедени, че когато човек сложи дафинов лист в портмонето си, парите идват при него.

Тези, които са изпробвали метода, обясняват, че дори когато сте останали с малко финанси, ще стане така, че отнякъде ще дойдат „свежи“ пари. Би било прекрасно и вие да се превърнете в такива щастливци, нали? Естествено, всеки човек иска да живее добре, да не се притеснява за финансовата част на нещата, да има собствен дом или да пътува.

Тогава на помощ идват различни ритуали – някои от тях звучат малко шантаво, но дават положителни резултати.

А все пак това е най-важното – дори да не забогатеете, да имате толкова пари, колкото са ви нужни за осъществяване на мечтите.

Важно е да отбележим, че от време на време трябва да сменяте дафиновия лист в портмонето си, за да излъчва чиста енергия.

Много хора вече се радват на чудодейния ефект, а може би вие сте следващите! Със сигурност ще има и скептично настроени, но нека те не ви обезкуражават. Нищо няма да загубите, ако опитате, а даже напротив – очаквайте да се случат чудеса!

Само вярвайте и действайте!

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*