Наум от „Ергенът”: Аз съм си бастун, но Теа ме промени

Naum: Az sum si bastun

Семейството Наум Шопов и Теа Минкова е взело важно решение. Те вече няма да пускат толкова честно в социалните мрежи снимки на дъщеря си Амая, а може и изобщо да ги спрат.

Причината е, че тя вече е голямо момиче и те като родители си дават сметка, че тя може и да не иска да е толкова разпознаваема. Това заявиха Теа и Наум в двойно интервю по bTV.

Двойката, която беше заедно ангажирана тази година с „Ергенът”, за пореден път отклони въпроса за сватбата. След като се сгодиха много публично и атрактивно, те не бързат да се подписват, а ще чакат Амая да порасне още и да участва в подготовката на събитието.

Наум призна, че за 12 години с Теа е развил повече своята емоционална интелигентност благодарение на нея.

„Защото аз съм си… бастун”, призна с усмивка водещият на „Ерегенът”.

Той е Теа са заедно от ученици. Наум призна, че я е харесвал още в 8-9 клас, но свалката не му се получила отначало. „Пусках си фиша”, обясни потомственият актьор.

След първата им истинска среща, Теа оставила нещата на пауза за около месец, като обаче си пишела постоянно с Наум. Тя много харесвала кореспонденцията с него и се страхувала да не я прекрати, ако следващата среща се окаже несполучлива.

След втората им среща Наум и Теа обаче заминали заедно на море и след това не са се разделяли.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Наум от „Ергенът”: Аз съм си бастун, но Теа ме промени"

Какво мислите?