На 47 години Александър Сано стана дядо – честито!

Ivo Karamanski Antoanet Pepe bebe

За прекрасно събитие в семейството на Иво Карамански-младши и половинката му, инфуленсърката Антоанет Пепе, научихме преди часове от профила на щастливата майка.

Тя сподели снимка, на която я виждаме да държи ръката на новороденото бебче и написа трогателни думи на благодарност към екипа, помогнал за раждането.

Антоанет Пепе бебе

Снимка: Инстаграм-профил Антоанет Пепе

От поста разбираме, че бебенцето е момиченце с перфектни мерки: 50 см и 3,420 кг, и ще носи красивото име Беатрис.

„Добре дошла, създадена и очаквана с любов, скъпоценна Беатрис! Безкрайно сме щастливи, че си в живота ни! Бъди благословена!“, пише щастливата мама.

Самото раждане се е случило на 27 юли, но едва сега гордите родители решиха да споделят със света най-прекрасната новина.

Припомняме, че това е четвърта рожба за Антоанет и първа за Иво.

Не закъсня и коментар от най-щастливия дядо в момента – актьора Александър Сано , който е втори баща на Иво, но го е отгледал като собствен син (Иво е плод на връзката на съпругата на Сано, Нели Атанасова-Сано, с подземния бос Иво Карамански).

„А ние с @iamnelysano ви благодарим, че ни направихте баба и дядо.

От 3 дни съм най-щастливия човек на Филипините.“ – това написа актьорът, който в момента е на Филипините за снимките на дългоочакваното приключенско риалити „Островът на стоте гривни“.

Желаем на Беатрис прекрасно детство, а на цялото семейство много щастливи мигове с малката принцеса!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "На 47 години Александър Сано стана дядо – честито!"

Какво мислите?