Горещи новини

Невена Цонева съсипа Слави Трифонов

невена цонева съсипа слави трифонов

Певицата Невена Цонева си позволи най-накрая да коментира Слави Трифонов и на какво е била подложена по време на работата си с него. Тя и съпругът й Венко направиха скандални признания в шоуто на Тончо Токмакчиев, който също е работил при Дългия преди години. 

От няколко месеца Невена и Венко не са част от „Ку-ку бенд“ и вече ръсят обиди за колегите си и хората, които са им давали хляб в продължение на толкова години.

„Откакто спечелих „Мюзик Айдъл“, всеки ме питаше как е Слави. Винаги съм мечтала да работя за него. И успях. Зарядът на „Ку-ку бенд“ е невероятен. Придобих голям опит. Всички обаче знаем за казармата как е вътре“, разкри певицата.

„Аз съм дете индиго. Имам дарба, откриха ми я преди години. Виждам цветове и мога преценявам какви са хората. Но не съм екстрасенс“, каза още Невена.

Вероятно двойката сега съжалява за решението си, след като „Ку-ку бенд“ се завърна в ефира на bTV с шоуто „Познай тази песен“. Най-накрая излязоха от кабеларката на Слави, която ги заби в последните години и при тях не се случваше нищо ново, а и парите бяха кът.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Невена Цонева съсипа Слави Трифонов"

Какво мислите?