Горещи новини

Неделя Щонова отрече да се бори за стола на Деси Стоянова в „Преди обед“

Неделя Щонова отрече да се бори за стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

Септември е месецът, в който всички се завръщат на работа и телевизиите подновяват програмите си. Откакто стана ясно, че водещата на сутрешното предаване по БТВ Деси Стоянова напуска се споменаха какви ли не имена за нейни заместници.

Името на водещата на „Светът на здравето”  – Неделя Щонова също бе спрягано за това вакантно място. Самата тя коментира слуховете, че ще бъде новата водеща в „Преди обед“ на мястото на напусналата Деси Стоянова.

„Никога не съм била в битката за стола на Деси Стоянова! И никога не съм се явявала на кастинг за водеща в “Преди обед”. Уважавам труда на колегите. Моят фокус е друг – образователно предаване! Хора, не пишете небивалици“ – призова доктор Неделя Щонова.

Новият сезон на „Преди обед“ започва на 2 септември в 9:30 ч. Засега от екипа на предаването разкриват единствено, че до Петър Дочев ще седне жена, която е „майка, танцува, обича малини и скача от високо“, но все още никой не е разгадал коя ще е тя.

В средата на август Неделя Щонова обяви новия проект в „Светът на здравето” за предстоящия есенен сезон.

„Мили хора, обичащи здравето. Излизам от екрана и идвам при вас. Започваме нов проект в “Светът на здравето” по БТВ. Изключително полезен и вдъхновяващ. Имате гости: лекар у дома! Включи се. Участвай. Ще преобразяваме телата, умовете, душите. Бъди промяната. Пишете ми. Очаквам ви. И ще дойда при вас, с грижа и обич“ – обеща доктор Щонова на своите верни зрители, като по този начин категорично показа, че си остава в сферата на здравето.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Неделя Щонова отрече да се бори за стола на Деси Стоянова в „Преди обед“"

Какво мислите?