Новините на фокус
Home » СВЯТ » Непоказвани снимки от най-новата вила на Владимир Путин – ето това се казва лукс и стил!
най-новата вила на Владимир Путин

Непоказвани снимки от най-новата вила на Владимир Путин – ето това се казва лукс и стил!

Владимир Путин има нов пищен вакационен дом, пише „Дейли мейл“. Той е обзаведен със златисти плочки, басейн и супер луксозни мебели и се намира само на няколко километра на западната граница на Русия.

Разкошният имот е част от комплекс, включваш реставрирано царско имение, който се е ползвал по време на снимките на известния филм за Шерлок Холмс, пише Пик.

Вила „Селгрен“ е построена на остров в залива Виборг, на около 12 мили от руската граница с Финландия. Официално тя принадлежи на близки приятели на президента на Кремъл, но местните жители твърдят, че това е най-новият престижен дом в зашеметяващо портфолио от имоти, за което се говори, че притежава руският държавен глава.

Кадрите направени на уникалния по рода си имот, разкриват грандиозен закрит плувен басейн, парна сауна, билярдна стая, в която се вижда руския герб.

Местните жители обаче се оплакват, че достъпът до острова е напълно прекъснат, а на плажа дори имало радар за вражески водолази.

Според тях, руският президент отсядал там веднъж годишно, въпреки че това не се обявява официално никъде. Само преди няколко години земята на острова пък бе обявена за защитена, както и гората там, за да не се позволи развитие на евентуален курорт.

Източник: Петел.бг

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*