Горещи новини

НЕ ДУМАЙ, БЕ!! Криско си има любовница, жена му Цвети е на ръба! (подробности + СНИМКИ)

Krisko si ima lubovnica

Да му се ненадява човек… Дребничкият рапър Криско, когото общо взето всички смятат за зевзек, макар и успешен хитмейкър, се оказа скрита лимонка. Кристиан Талев никога не се е славел с маса любовни похождения, а и винаги е витаела легендата, че е стиснат – пък и нали е родом от Габрово…

Всъщност в живота си той е имал само две публични връзки. Първата беше с плеймейтката Ася Капчикова, а втората, която продължава и до днес, е с жена му Цветелина Петрова. Цвети Петрова го дари и с двете им деца и макар два не са женени официално, те си живеят като нормално семейство.

Е… и като „нормална“ съпруга Цвети наскоро узна, че благоверният й е сложил ей такива рога, с разклонения. Лошото е, че не става дума за мимолетна забежка на Талев, с някоя фенка за час-два след участие, а за любовница в пълния смисъл на тази дума.

Мацката, гореща брюнетка, завъртяла главата на Криско преди месеци, почти половин година. Тя е хостеса в столичен клуб, където се запознали и от дума на дума, нашият хлътнал.

„Мадамата е бонбон, но е различна от останалите, защото е умна. Именно с това подлуди Кристиан, който се сцепи да я глези и да й купува подаръци. Да му се ненадяваш, бе“, разкриват запознати.

За нещастие обаче Цвети научила преди седмици и едва не се гътнала от шока. Това е и причината тя да отслабне толкова много за нула време, почти престанала да се храни. Към момента стюардесата тежи няма и 45 кила и ако не се стегне, рискува здравето си, коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "НЕ ДУМАЙ, БЕ!! Криско си има любовница, жена му Цвети е на ръба! (подробности + СНИМКИ)"

Какво мислите?