Новинарката Ани Салич следва интересни съвети в ежедневието си, които явно са променили и нагласите, и живота й. Например, когато си прави кафе, то задължително е турско, пише в. „ШОУ“.
Освен това, докато си го приготвя, журналистката мълчи през цялото време – по съвет на свекърва си.
„Научих, че не трябва да се говори сутрин. Като се направи хубаво турско кафе с голям каймак, се мълчи. Ставаш, пиеш кафето, правиш тоалета и си готов за комуникация”, споделя Салич.
И добавя още:
„Другото, с което ме изненада, беше малката ракийка сутринта. С кафето. Спомням си, че моята баба Яна, която почина на 102, също пиеше по едно филджанче концентрат. За тонизиране, за отваряне на кръвоносните съдове ли, не знам”.