Никога не сте приготвяли яйцата така! Имат вкус на наденички, гостите са в шаш:

Nikoga ne ste prigotvqli qicata taka

Дори не бихте могли да разберете от вида, че в тези наденички няма месо!

Основата е яйца и малко зеленчуци. Изненадващо вкусно и оригинално! Не сте приготвяли яйцата по този начин досега – сигурни сме!

Подходете нестандартно към приготвянето на обикновени храни и изпробвайте тази рецепта за Яйчени наденички :

Яйчени наденички

Продукти:

  • 6 яйца;
  • 70 г моркови;
  • 30 г зелен лук;
  • сол, подправки на вкус;
  • 1 ч.л. бульон на прах;
  • обвивка за колбаси (черво).

Приготвяне:

Разбийте 6 средни до големи яйца в купа. Добавете малко настъргани ситно моркови (пресни).

яйца и моркови

Тук също нарежете зеления лук. Добавете сол, подправки на вкус и задължително добавете тайната съставка – сух бульон на прах. Можете да вземете всеки вкус!

подправки в купа

Разбъркайте сместа. Напълнете с нея обвивка за колбас/наденица.

пълнене наденица

Завържете конци, с които да разделите „наденицата“ на щафетки. Сложете в гореща вода, намалете котлона и гответе на слаб огън за 10-15 минути .

варена наденица

Отделете яйчените наденички. Най-вкусно е да ги изпържите в масло/олио до златиста коричка!

яйчени наденички

Яйца или месо? Не можете да кажете това веднага, когато ги опитате за първи път! Много апетитно и засищащо.

наденички от яйца

Неочаквани съставки и толкова поразителен резултат. Наистина е много вкусно! Опитайте да приготвите яйцата по този нов и оригинален начин. Сменяйте бульона и зеленчуците, за да получите нов вкус всеки път!

яйчени наденички рецепта

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Никога не сте приготвяли яйцата така! Имат вкус на наденички, гостите са в шаш:"

Какво мислите?