Новата на Захаринов се надсмива над Анелия: Добре, че беше с тази бабичка, за да се отврати от дъртите и да дойде при мен!

Новата на Захаринов се надсмива над Анелия: Добре че беше с тази бабичка за да се отврати от дъртите и да дойде при мен!

Анелия от месеци е съсипана, след като едва за втори път в живота си си позволи да се влюби, но не получи същото отсреща. Любомир Захаринов, който е с няколко години по-млад от нея, никога не я е обичал, а само си е уплътнявал времето с нея.

Любо заряза Ани при първия досег с по-млада жена. Настоящата му изгора е блондинка само на 20 г. и има естествен огромен бюст, а не силиконов като певицата. Единствено по устните има филъри за уголемяване.

Девойката се казва Кристина и е от Костинброд. Тя използва всяка възможност да злорадства по адрес на Анелия.

„Тази бабичка ми направи услуга. Така отврати Любо, че вече не иска да погледне дърта жена. Аз съм млада, мога да му дам всичко, което пожелае“, злорадствала Кристина пред приятелките си.

Анелия дори беше сгодена за Захаринов и твърдеше, че това е едва вторият мъж, след Коко Динев, когото някога е обичала. Двамата живееха заедно, а чалгарката дори изглеждаше склонна да му роди дете, макар да е на над 40 г.

Изведнъж Любо я заряза като парцал, без никакви обяснения. Според запознати той се разочаровал от нейния умствен капацитет и решил да й бие шута. Както е известно, Анелия е сред най-ограничените в главата певици у нас.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Новата на Захаринов се надсмива над Анелия: Добре, че беше с тази бабичка, за да се отврати от дъртите и да дойде при мен!"

Какво мислите?