Горещи новини

Новата панелистка от „На кафе“ крие развод

Новата панелистка от „На кафе" крие развод

Преди дни започна новият сезон на „На кафе“. На старта на шоуто Гала представи новото попълнение в екипа – 32-годишната инфлуенсърка и кулинарен талант Лора Капустина.

Красивата брюнетка, позната на мнозина от участието си в кулинарното предаване „Мастършеф“, уверено стъпи в студиото и веднага предизвика дискусия сред зрителите.

Лора Капустина е родом от Варна, по-точно от квартал „Аксаково“. Макар че част от живота ѝ е преминал в Добрич, в момента Лора е намерила своя нов дом в София. Животът ѝ в столицата е изпълнен с нови възможности и предизвикателства, а най-голямото ѝ щастие в момента е малък пудел, с който прекарва голяма част от времето си. Красавицата се е вкопчила в животното след развода си с Иван, с когото вдигнаха сватба преди две години, когато и двамата имаха юбилей и навършиха 30 лазарника.

В началото на тази година обаче всички снимки на двойката изчезнаха от социалните мрежи. Така последователите й заподозряха, че се е развела. Самата Лора не иска да говори по темата и крие разпада на брака си. Капустина не е словоохотлива за личния си живот. Още по време на щастливия си личен живот не й допадаше да я питат за Иван и за деца.

„Когато почнат близки, приятели: „Вие кога ще имате дете?“, това за мен е много силно навлизане в личното пространство. Ние за момента сме избрали да нямаме дете, надявам се един ден да нямаме проблеми, но има познати, които са имали репродуктивни проблеми, и знам колко ги боли жените от този въпрос. Аз самата се въздържам да го задавам на други жени, защото не знам каква е тяхната ситуация.

Имам познати, за които съм виждала просто през какво преминават и как привидно позитивно отправен въпрос всъщност носи вълна от разочарование след това и аз не бих искала никой човек, когото обичам, да нараня с такъв въпрос“ – скастри последователите си в социалните мрежи преди време Лора.

За Лора животът не е само работа и кулинария. Тя обожава да прекарва време в Кучешкия парк зад НДК, където се разхожда с любимото си куче.

Сутрините ѝ започват с топла чаша лате и добра книга, а следобедите често включват дълги разходки и уютни вечери вкъщи. Лора е влюбена в света на изкуството и комбинира страстта си към фотографията и кулинарията в блога си. В „На кафе“ Лора замени моделката Ромина Тасевска, която сега е водеща на предаването „Съдебен спор“.

Досегашните панелисти Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев ще продължат да се радват на познатото си сътрудничество с новата си колежка, която не крие, че е непостоянна.

„Понякога кипя от енергия и идеи и ми се иска да имах поне шест ръце, за да мога да свърша всичко, което искам. Ентусиазирам се бързо, но понякога също така бързо се изпарява и желанието ми.“

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Новата панелистка от „На кафе“ крие развод"

Какво мислите?