Home » КЛЮКАРНИК » Нора Недкова си призна! Ето как изкарва пари още от 16-годишна!
Нора Недкова си призна

Нора Недкова си призна! Ето как изкарва пари още от 16-годишна!

Нора Недкова изкарва сама пари от 16-годишна

Нора Недкова направи нови разкрития за себе си. Тя беше първата изгонена от риалити формата „ВИП Брадър“. Плеймейтката сподели, че е очаквала да излезе първа и не съжалява за нищо, което е направила в Къщата, защото във всеки един момент е била себе си.

Нора разкрива пред репортер на вестник „Уикенд“ защо именно тя е станала жертва на острия език на Кулагин.

Тя споделя също как й е повлиял престоят в Къщата и кой според нея ще спечели формата. Плеймейтката разкрива също какво ще направи с хонорара си от шоуто и как е изкарала първите си пари.

„Не мисля, че съм станала жертва на езика му. Ние двамата с Кулагин имаме предистория на разправията ни. Най-удобно беше да се започне със скандал с мен и да се разгърне конфликтът“, разсъждава плеймейтката.

За 7-те дни, прекарани в Къщата, Нора завява, че се чувства променена.

„Преди на закуска, обяд и вечеря си хапвах огромни порции, а там се научих да деля всичко, да питам другите дали искат, разделям храната на две. Станах по-малко егоистка. Суетата вече не ме притеснява. Разхождах си се без грим в Къщата, а преди да вляза си мислех, че това ще ми е проблем. Хубава съм си и без макиаж. Важното е човек да има самочувствие вътре в себе си. Външността е само една горна обвивка“, стигнала е до своите заключения във „ВИП Брадър“ Нора.

Според Недкова формата ще спечели Папи Ханс, защото хората имат нужда от герой, а той „играе тази роля“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?