Няма да познаете Денислава от „Игри на волята“ с новата прическа! Все едно не е тя (СНИМКИ)

Няма да познаете Денислава от "Игри на волята" с новата прическа! Все едно не е тя (СНИМКИ)

Една от най-противоречивите, но и най-харесвани участнички от последния сезон на “ Игри на волята “ безспорно е Денислава.

Блондинката, на която бяха приписвани връзки с няколко от най-емблематичните мъже в риалитито, в момента се радва на свободата си и на внезапната слава, връхлетяла я след формата.

Тези дни Дени се похвали с нова прическа, а промяната е, меко казано, фрапираща! Дали причината е в отпадането на младата жена на крачка от финала (припомняме, че Денислава бе последната оцеляла жена в „Игрите“, но отпадна буквално на метри от края на предаването), остава неизвестно, но много вероятно.

Промяната, която Дени се е престрашила да направи, е в цвета на косата ѝ и наистина е огромна – вместо на светлорусия цвят тя е решила да заложи на напълно черна и дълга прическа.

Денислава нова прическа

Денислава черна коса

Някои от последователите на Денислава коментираха, че русото е бил нейният цвят и дори предположиха, че бързо ще се върне в отбора на блондинките. А пък самата тя прояви типичното си чувство за хумор в поста, посветен на новата ѝ визия:

„Hi it’s me to a whole new level…

И не, не е перука. ???? ПРЕСТРАШИХ СЕ и наистина го направих. Взех решението от сега за сега на фризьорския стол???? Всичко живо е ШОК, а първите реакции на приятелите ми са безценни ????????????????“

Същевременно от социалните мрежи стана ясно, че Дени е в компанията на много от участниците от „Игри на волята“ не само от този, но и от предишните сезони. Риалити героите споделиха много снимки в Instagram, на които се забавляват и купонясват заедно в спа комплекс на 15 км от Пазарджик в посока Велинград, в най-екзотичната част между Средна гора и Родопите.

Игри на волята сбирка

Част от веселата компания са победителят от сезон 5 Иван Рълев, както и Теодора Мудева, Румен Радев, Ива, Мастагарков и майката на Дени, Виолета.

А повечето от коментарите под снимките, които всички те споделиха в социалните мрежи, са свързани именно с драстичната промяна във визията на Дени.

Същевременно, докато Мартин отказва да общува с Дени, след като се почувства предаден от нея в „Игри на волята“, изглежда отношенията между нея и Рълев, с когото са имали връзка след шоуто, са приятелски и двамата нямат проблем да се забавляват в обща компания.

Самият шампион от сезон 5 всъщност призна в подкаста „След игрите“, че продължава да бъде близък с майка ѝ Виолета, което накара мнозина да се запитат дали с Денислава няма да си дадат втори шанс. Или тя по-скоро ще се завърне към русия цвят, но не и към старата любов.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Няма да познаете Денислава от „Игри на волята“ с новата прическа! Все едно не е тя (СНИМКИ)"

Какво мислите?