Горещи новини

Няма срамна работа: Плеймейтка работи в склад и реди кашони

Няма срамна работа: Плеймейтка работи в склад и реди кашони

Плеймейтка, прочула се с порно клипове да работи в склад и да реди кашони? Да, възможно е!

Силиконовата изкусителка Анджелина направи изненадващо признание, че с физическа работа си изкарва прехраната, вместо да разчита на спонсори и богати гаджета. Мечтата на плеймейтката е да отвори собствен бутик за дрехи, но докато постигне целта си, сама извърша тежкия труд по реденето и изпращането на дрехи на клиенти.

Анджелина е сексбомба, но иска сама да си изкарва прехраната

Анджелина разказва как е опаковала пратките в гаража си, който служел за склад.

„Имало е моменти, когато съм била на земята без сили да стана, но мечтата ми винаги ме е изправяла“, заключава философски сексапилната брюнетка, която преди години направи кариера като фолкпевица, а след това изгря и в аматьорско порноклипче, пуснато без нейно знание от бивше гадже, припомня Ко4.

Силиконката мечтае за собствен магазин

Анджелина се надява усилията й да бъдат възнаградени и един ден да постигне успехите на световните дизайнери. „Това няма да бъде просто поредният магазин, а място, в което всяка жена ще намери себе си. Няма нищо по-силно от една жена, която знае своята стойност и сила“, описва бизнесконцепцията си сексбомбата.

Анджелина попадна под светлината на прожекторите за пръв път през 2017 години, когато стана подгласничка на Мис Плеймейт, но мнозина смятаха, че точно тя е заслужавала победата в еротичния конкурс. Въпреки шеметната си визия не се притеснява от физически натоварвания в склада.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Няма срамна работа: Плеймейтка работи в склад и реди кашони"

Какво мислите?