Горещи новини

Орхан Мурад кипна: Ще я смачкам! (Сузанита се пуска г@ла на промоция за месец – ВИЖ ТУК)

Орхан Мурад кипна: Ще я смачкам! (Сузанита се пуска г@ла на промоция за месец - ВИЖ ТУК)

Сузанита явно отново е разделена с бащата на сина си – Марк Славов, защото иначе нямаше да предприеме тази потресаваща крачка. Той не би й позволил никога. Всъщност повечето мъже не биха го направили…

Сузи Мурад, чиято кариера буксува отдавна, е решила да вади пари по възможно най-лесния начин – като се пуска гола, за кеф на разгонените мераклии. Самата тя обяви официално, че всеки, който иска, може да я гледа дибидюс и то безплатно, в рамките на един месец. После щяло да има 50 процента намаление за всеки нов абонат.

Разбира се, става дума за платформата Онли Фенс, в която пропаднали певачки, псевдо инфлуенсърки и изобщо жени без никакви други умения, се напъват да изкарват доходите си. Да не говорим, че някои тръгват от виртуалния свят и си пренасят уменията в реалния, но това е друга тема…

След скандалното и откровено аморално съобщение на Сузанита, която вече е и родител и следва да бъде по-отговорна, баща й Орхан Мурад кипнал.

„Ще я смачкам! Вече прекали! Съжалявам да го кажа, но не знам какво съм отгледал – нормално момиче с мозък, или пропаднало човече“, гневял се певецът, разкриха близки до него източници.

Разбира се, той и Сузи са отдавна във влошени отношения, така че тя едва ли ще зачете мнението му.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Орхан Мурад кипна: Ще я смачкам! (Сузанита се пуска г@ла на промоция за месец – ВИЖ ТУК)"

Какво мислите?