Откраднах кучето на съседите и изобщо не съжалявам. Смятам, че постъпих правилно

Istoriq za otkradnato kuche i dobrina

Всяка кражба на куче звучи обидно и е престъпление, но понякога има изключения. В тази история кражбата е от акт на добрина. От Ко4 ще ви разкажем за истински герой, който спасил живота на едно бедно четириного.

Похищението

И така, всичко започнало с един човек, който шофирал по път в Карибите. В тези части често се използват мрежести огради, за да се виждат добре дворовете на съседите.

Изведнъж, спирайки на кръстовище, нашият герой забелязал нещо ужасно. В двора на една от къщите хилаво куче лежало на къса каишка, свито в калта.

Сърцето на момчето се свило от съжаление. Той слязъл от колата и се опитал да повика кучето, но то само едва размахало опашка. Собствениците, очевидно, отсъствали.

Млад музикант, минаващ покрай него, погледнал кучето и казал: „Братко, единственото нещо, което те спира, е оградата. Прескочи я и аз ще поема кучето от ръцете ти.“

Без да се колебае, човекът прескочил оградата, вдигнал горкото животно и го предал на загрижения минувач. Спасителната операция преминала без проблеми. Непознатият потупал младежа по рамото и си тръгнал, оставяйки го с новия си четириног приятел на ръце.

Преди и след спасението

Сега си представете как изглеждало това женско куче, което човекът нарекъл Съни, само преди няколко месеца. Преди бил само скелет, покрит с кожа. Било просто гледане – ребрата му стърчали, краката треперели, козината падала на бучки. Някакво ужасно същество, а не куче.

Но след няколко месеца грижи и любов Съни била просто неузнаваема!

кучето Съни

Гъста козина, лъскави очи, месести страни – нормално здраво куче, нищо общо с предишния скелет. Който я види отпреди и сега, никога няма да повярва, че това е едно и също животно.

Ето какво означава да си в добри ръце!

Призив

Съни

След този случай младежът осъзнал каква благословия е да спасиш нечий живот. И призовава всички да не купуват кучета от хитри животновъди, а да ги вземат от приюти или просто да прибират бездомни животни.

Има толкова много изоставени животинки изоставени и гладуващи, просто мечтаещи за покрив над главата си и нечия добра ръка.

Междувременно публикацията му в социалните мрежи събрала повече от 130 хиляди харесвания само за три дни! Хората определят човека като герой.

И макар действията му да изглеждат незаконни, повечето коментиращи подкрепили човека, пише Свободна Зона.

А вие какво мислите?

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Откраднах кучето на съседите и изобщо не съжалявам. Смятам, че постъпих правилно"

Какво мислите?