Горещи новини

От години той приема максимум 1200 калории на ден! Диетичният план на 61-годишния Том Круз шокира хората:

Dietichniq plan na Tom Kruz

Том Круз е смятан за един от най-популярните холивудски актьори и въпреки че е на прага на седмото си десетилетие, той все още е в страхотна форма. Мнозина се чудят как му се разминава?

Голяма част от хората са съгласни, че времето е спряло за Том Круз и са изненадани колко лесно изпълнява каскади на снимачната площадка на 61-годишна възраст.

Известно е, че Том Круз внимава с какво се храни, както и че практикува специална диета, а освен това редовно спортува.

Том Круз визия

Как се храни Том Круз?

Актьорът напълно избягва пърженото.

Той консумира само храни, приготвени на ниска температура, тъй като храните, приготвени на висока температура, могат да повлияят на хроничното възпаление на тъканите и да ускорят стареенето.

Хората над 50 иначе се съветват да ядат храни като сьомга, черен шоколад, сурови овесени ядки, цвекло, броколи, зехтин, домати и спанак, които забавят процеса на стареене.

Том Круз избягва въглехидратите

Холивудският съблазнител има подробен хранителен план, който не включва въглехидрати. Консумира 1200 калории на ден без въглехидрати и то поради една единствена причина – тези хранителни вещества влияят на процеса на стареене.

В интервю за фитнес списанието Men’s Health миналата година, Том Круз разкри своите хранителни навици, ежедневни упражнения и пристрастеност към адреналина в каскадьорските сцени, които все още изпълнява без помощта на дубльори.

Том Круз физика

Яде здравословни закуски

Когато е на снимачната площадка, той няма време за обилни ястия, затова се обръща към здравословните закуски. Най-много обича да яде боровинки и ядки като орехи и бадеми, но обича и фурми.

Не яде сладкиши и захар

Захарта и сладките са напълно забранени за Том Круз. Изследванията показват, че захарта може да ускори стареенето и да забави производството на колаген, който придава еластичност и здравина на кожата, костите и сухожилията.

боровинки пресни

Правете различни упражнения

„Никога не повтарям едни и същи упражнения в дълъг цикъл, защото мозъкът трябва постоянно да бъде стимулиран от промени, за да може тялото да остане в топ форма. Ето защо упражненията и заниманията ми са много различни, като освен тренировки във фитнес залата, те включват и много дейности на открито.

Защото не е същото, ако бягаш на пътека във фитнеса, където всяка стъпка е предсказуема, след като свикнеш със скоростта, изкачването и другите дадени елементи, колкото и да са, или ако го правиш сред природата, на неравен терен, който не познаваш и трябва да следиш всяка крачка”, обясни известният актьор, който иначе обича да тренира с меч, да кара каяк, да вдига тежести, да скача с парашут…

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "От години той приема максимум 1200 калории на ден! Диетичният план на 61-годишния Том Круз шокира хората:"

Какво мислите?