Пацо от първия „Биг Брадър“ храни бедни семейства

Пацо от първия "Биг Брадър" храни бедни семейства

Панайот от Гълъбово, който се прояви като плейбоят в Къщата в пилотния сезон на „Биг брадър”. вече е сменил имиджа си, видя “България Днес”.

Пацо е примерен съпруг и баща, а за креватните си подвизи вече само разказва в спомените си. Бившият секстерминатор не само се е кротнал, но се е отдал и на хуманни каузи.

Наскоро Пацо качи клипче, на което носи пълни торби с провизии на бедно семейство в провинцията.

Всъщност преди години, когато става част от „Биг Брадър“, Пацо се записал на кастинг без да каже на близките си. И успял да впечатли журито по време на психологическите игри. „Пред камерите нещо ми става, не съм такъв иначе, но пред камерите ми падат задръжките“, споделя Пацо.

Разбира се, най-паметна за него е първата му вечер в шоуто, гледана от милиони пред малките екрани. А колкото до Пеньо, с когото постоянно се закачаше, днес той казва през смях: „Пеньо се въртеше около мен, аз го помислих просто за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание, душа носят“.

undefined

Той признава, че е имал намерения към Пеньо, когато го мислел за жена, да му направи френска целувка, но това така и не се случи. За последно го видял през 2008 година.

След шоуто Пацо е работил доста и различни неща, включително озвучител на Константин, когото описва като уникален човек, пише Vbox7. Първата му работа пък била на 10 години зад бара на заведение, а на 17 бил крупие в бинго, но образованието му за социален работник и има такъв опит също. Сега се е кротнал и си гледа семейството.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пацо от първия „Биг Брадър“ храни бедни семейства"

Какво мислите?