Пейо Пеев: Копнея дъщеря ми Рая Пеева да ме направи дядо, Явор ще бъде прекрасен баща!

Bashtata na Raq Peeva haresva zetq

„Копнея дъщеря ми Рая Пеева да ме направи дядо, ако е рекъл Господ! Подкрепям я, откакто я имам, за всяка нейна мечта. Явор Бахаров е много добро момче.“

Това каза специално за „България Днес“ бащата на актрисата – барабанистът Пейо Пеев и основател на рок групите „Импулс“ и „Спринт“.

Преди няколко дни Рая Пеева обяви, че много иска да стане майка. 34-годишната актриса е в романтична връзка с колегата си Явор Бахаров, който е с 4 години по-възрастен от нея. За 8-те години съвместен живот двамата са минали през неописуемо красиви и истински, но и доста тежки моменти.

„Явор е много чувствителен човек, домошар, добър човек, когото много обичам. Ако обичаш, не можеш да изоставиш човека в тежък момент. Вярвам му, простих му“, откровена е Рая и допълва: „Торбата със сол я изядохме, време е вече да ядем захар“.

Актрисата споделя, че копнее да се види в булчинска рокля. Тя настоява, че женитбата е естественото продължение и е задължителното узаконяване на любовта между двама души, въпреки че „Явор смята, че това са стари разбирания“. Чаровницата обаче не губи надежда, че един ден ще се види в сватбена премяна, и е убедена, че „всяко нещо идва с времето си“.

Нейната изконна мечта обаче е: „Много искам да стана майка. Вече ни е време да имаме детенце“.

Потърсен за коментар дали споделя копнежите на любимата Рая да се врекат във вярност пред Бога и да създадат плод на своята любов, Явор Бахаров каза: „Отказвам да говоря за лични неща“.

„Никога не съм разговарял с Явор за сватба с дъщеря ми, не съм го питал също дали иска да става баща, но вярвам, че Рая го е направила, мога да кажа със сигурност, Явор е добро момче и детето ми е щастливо c него, той има всички качества да бъде съпруг на Рая и баща на внуците ми“ откровен е Пейо Пеев.

Актрисата е плод на любовта между музиканта и актриса Красимира Демирева. През годините  Рая не спира да очарова публиката с различни роли, умело влизайки в образа на великата Лея Иванова във филма „Пеещите обувки“, пресъздавайки разглезената сладка Валантин в спектакъла „Граф Монте Кристо“ на сцената на Младежкия театър или изигравайки амбициозната Ирина от сериала „Ягодова луна“.

Когато е едва шестгодишна, бащата на Рая я записва на пиано и солфеж, но години по-късно тя избира професията на майка си за своя.

„Актьорството ми е в кръвта“, казва! носителката на наградата „Икар“ за дебют през 2012 година. „А Явор ми е любовта. Обичам го безкрайно“, допълва Рая Пеева.

Ко4.бг

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пейо Пеев: Копнея дъщеря ми Рая Пеева да ме направи дядо, Явор ще бъде прекрасен баща!"

Какво мислите?