Горещи новини

Петя Дикова показа чудна снимка на родителите си в деня на сватбата им

Petq Dikova pokaza snimka ot svatbata na roditelite si

Щурата Петя Дикова показа снимка от сватбата на родителите си, събитие случило се доста отдавна.

На кадъра, запечатал този мил спомен от тяхната сватба се виждат родителите на Петя – Аня Пенчева и Сашо Диков, както и техните кумове актьора Николай Бинев и неговата съпруга актрисата Домна Ганева.

„Моите родители са се женили на днешния ден. От тях научих много за любовта, за разделите, но и за уважението и грижите след като бракът е приключил. Днес и двамата са щастливи с други хора, но у мен остана вълнението от тази дата, благодарение на която и мен ме има.“, написа тя.

Двамата отдавна не са заедно. Припомняме, че след раздялата актрисата Аня Пенчева се омъжи за бившия лекоатлет Ивайло Караньотов, с който имат син Ангел.

Петя Дикова е щастлива с дългогодишния си партньор поета Илиян Любомиров, с който имат две деца – две момчета – Александър и Илиян. Сега, водещата е изправена пред ново предизвикателство, защото става водеща в дигиталните епизоди на “Гласът зад кадър“, за да споделят с най-големите фенове на предаването миговете на напрежение, радост и смях на сцената и зад нея.

Предаването стартира съвсем скоро и отново ще прикове вниманието на зрителите. Този сезон има промяна в състава на менторите. На мястото на Миро ще се изявява Графа, който ще се бори с Дара, Мария Илиева и мастър Лечев да грабне короната на победител.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Петя Дикова показа чудна снимка на родителите си в деня на сватбата им"

Какво мислите?