Пловдивчани в шок от вида на Деси Радева днес: Какво се случва с първата дама, болезнено слаба е! (СНИМКИ)

Plovdivchani v shok ot vida na Desislava Radeva

Днес, по време на откриването на „Международен панаир Пловдив“ зяпачите се оцъклиха при вида на двамата най-високопоставени гости.

Това бяха президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева. Именно тя прикова погледите на хората, но за жалост, не за хубаво…

Мнозина останаха потресени и се чуваха прошепнати въпроси – какво се случва с първата дама, това наистина ли е тя, здрава ли е… Дано да е здрава и ние искрено й го пожелаваме, но учудването на пловдивчани бе напълно оправдано.

Радева е осезаемо отслабнала, а елегантният й зелен костюм й седеше като харизан – видимо широк, да не кажем като чувал. Панталоните, макар и широки, не успяха да скрият тънките й крака, които приличат само на кожа и кокали.

Както знаем, преди три години Деси Радева претърпя тежка операция на мозъка, заради хванати аневризми. После изкара и тежък Ковид, което я накара да се обърне към духовното и дори да измине поклонническия път, наречен „Камино“ – в Испания, което й отне повече от месец и над 800 изминати пеша километри.

Някои казват, че половинката на Румен Радев е отказала месото и млечните продукти и затова е отслабнала, но истината я знаят само хората от фамилията.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пловдивчани в шок от вида на Деси Радева днес: Какво се случва с първата дама, болезнено слаба е! (СНИМКИ)"

Какво мислите?