Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумно оправдание

Plovdivchanka kara s 240 v lqva lenta

Пловдивчанката Елеонора Кабакчиева, която преди около 10 дни стана обект на множество коментари заради съветите си как да се движим по АМ“Тракия“, публикува видеообяснение за скандалния клип. 

Елеонора е споделила мнението си в Тик Ток. Направи ни впечатление, че е спряла коментарите под видеото.

В началото му тя казва, че създала това обяснение, поради огромният обществен натиск върху личността и медийно и не само.

„Исках да кажа няколко думи във връзка с видеото, което качих в Тик Ток и скандализира хората. Аз съм шофьор от 16 години и нямам нито едно ПТП на пътя. Нямам сваляни номера. Нямам глоби, с които да ми е отнемана книжката. На пътя не съм наранила абсолютно нито едно живо същество. Освен една котка, която изскочи на пътя ни. Заведох я на ветеринар. Така трябва да реагира всеки човек, които удари живо същество. Котката почина и оттогава това нещо ми е огромна травма.

Занимавам се с благотворителност от 14-годишна. Събирам изоставени и наранени животни от улиците. От 10 години насам имам собствена фондация, която работи изключително успешно в рамките на България. Спасяваме животни и ги задомяваме в чужбина и България. Това е моята кауза. Това правя аз. Това съм аз. Това да карам с 240 на магистралата се самоизключва.

За мен жертвите на нашите улици в България са животните. Хиляди трупове има ежедневно по улиците на България“, сподели Кабакчиева.

По думите й коментарите по неин адрес са били изключително грозни, имало е и заплахи за физическа саморазправа и пожелания за смърт.

„Надявам се да разберете хиперболизираното ми видео в платформата Тик Ток, където няма сериозна информация, а е само простотии, които се качват само за вдигате на рейтингите на профилите. Елементарно е. Силно се надявам избирателната активност в България да се повиши, защото това говори за обществото, в което живеем. Няма да се оправят магистралите и пътищата ни, ако няма гражданска позиция и общество.

Пожелавам на недоброжелателите си да сте живи и здрави и осъзнати и да не страдаме от медийно облъчване, ежедневна злоба и нервност поради проблемите в ежедневието ни“, казва още тя.

За финал показва трик свързан с поставянето на обезопасителен колан.

 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пловдивчанката, която искаше да кара с 240 в лява лента, с безумно оправдание"

Какво мислите?