Горещи новини

Пловдивчанката с райския газ пред бебето: Тея балончета само ви засмиват за 30 секунди, а от вашите ракии и водки ставате зомбита

Plovdivchankata s raiskiq gaz: Tiq baloni samo te razsmivat za 30 sekundi

Пловдивчанката Никол, която стана популярна, като „майката, дърпаща балони пред детето си“, даде своя първи коментар по казуса, видя Plovdiv24.bg.

Припомняме, че вчера в социалните мрежи особена популярност набра снимка на млад мъж и жена, които дишат балони с райски газ пред невръстно бебе. Кадърът е от Созопол от заведение, което се намира в близост до плаж „Хармани“ до така наречената „Весела уличка“.
Damata s balona

Снимката бе споделяна и коментирана хиляди пъти. Хората не можаха да скрият огромното си неодобрение към случващото се.

Читатели се свързана с екипа на медията ни, за да споделят кои са родителите на детето.

Часове по-късно майката Никол не издържа на нападките към нея и каза:

„Искам само да кажа, че изкарвате така ситуацията, сякаш е дадено на детето да дърпа от тоя балон или от някаква цигара, а не че се е дърпало пред него, където още не разбира какво става! Що не ходите да снимате всеки ден по заведенията как някакви чички и и майки пият пред децата си и какво ли не още!

Много тежки моралисти станахте изведнъж всички. Тея балончета, ако знаете, само ви засмиват за точно 30 секунди, а от вашите ракии и водки ставате зомбита и после ходите да биете и децата и жените ги няма на картата, нали.“

По-късно девойката изтри профила си във Фейсбук и заключи Инстаграм си, за да не може хейт вълната да я погълне.

Потребители призовават Държавна агенция за закрила на детето да се намеси.

Damata s balona

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пловдивчанката с райския газ пред бебето: Тея балончета само ви засмиват за 30 секунди, а от вашите ракии и водки ставате зомбита"

Какво мислите?