Home » ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ
ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. Авторски права

Всички елементи на съдържанието на www.ko4.bg, включително дизайн, софтуерни програми, текст, рисунки, графики, скици и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на собствениците на www.ko4.bg и неговите партньори, предоставили съответната информация, като нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство

Всяко неразрешено ползуване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта без писмено разрешение на собствениците на www.ko4.bg и/или неговите партньори е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на www.ko4.bg, посочване на източника и добавяне на линк www.ko4.bg

2. Потребители

Чрез достъпа до (зареждането) на интернет страницата на www.ko4.bg, всеки потребител е длъжен да се запознае с настоящите Правила за ползване на сайта, като при прочитането и запознаването с тях, той удостоверява, че при следващо ползване той е съгласен с тях. Всеки потребител има правото да използва услугите на сайта единствено за лични/нетърговски цели, като се съгласява, че информацията публикувана на сайта www.ko4.bg, не може да бъде причина за предявяване на негови искове към www.ko4.bg и неговите собственици.

При добавяне на мнение/коментар в някои от модулите на сайта, всеки потребител се съгласява да спазва добрия тон, да не публикува цинични или обидни изказвания, да не подтиква към насилие, омраза или каквито и да е действия, противоречащи на законовите и морални норми, както и да не използва медията за разпространение на рекламни и спам съобщения. Сайтът и неговите собственици не носят отговорност за изразените от всеки потребител мнения при искове от трети страни. При участие в различни инициативи реализирани в www.ko4.bg изискващи регистрация в него, потребителя на сайта се съгласява, че предоставя личните си данни на www.ko4.bg и неговите собственици доброволно и няма претенции за това.

Всеки потребител на сайта www.ko4.bg е длъжен да опазва потребителското си име и парола (право за достъп) получено при регистрация в сайта, като използването им от трети лица е възможно, само когато регистрирания потребител ги е предоставил доброволно на тях. При загубване, забравяне и/или съмнения за нерегламентирано използване от трети лица на потребителското си име и парола (право за достъп) на регистриран потребител на сайта, той е длъжен веднага да го промени и/или да уведоми www.ko4.bg. В противен случай последствията и/или исковете от използването на потребителското име и парола (право за достъп) от трети лица, са за сметка на регистрирания потребител получил първи одобрение за потребителското име и парола (право за достъп) от www.ko4.bg.

3. Лични данни

Предоставянето на личните данни на потребителите е възможно, единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. www.ko4.bg може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за посещенията върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на своя директен маркетинг и директния маркетинг на своите партньори. С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг на www.ko4.bg. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг на www.ko4.bg, като изпрати писмено съобщение чрез формата за контакти в сайта.

Ko4.bg не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални искове и вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на сайта. www.ko4.bg не носи отговорност за възприятията на сайта от субективен характер и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на www.ko4.bg, както и към информацията съдържаща се в web сайтове, към които www.ko4.bg съдържа препратки.

5. Общи разпоредби

Настоящите общи условия имат обвързващо действие само в отношенията между всеки потребител на сайта www.ko4.bg и информацията и услугите публикувани в него. Всеки потребител има правото да използва услугите на сайта единствено за лични/нетърговски цели. Тези общи условия представляват договореност (ДОГОВОР) между всеки потребител на сайта, с който получавате правото да използвате безплатно услугите на сайта за лични и нетърговски цели при спазване на условията описани в настоящите правила. Чрез достъпа до (зареждането) на интернет страницата, всеки потребител се съгласява да бъде обвързан от настоящите общи условия и всички последващи промени в тях, като се задължава да ги спазва. В случай, че потребител на сайта www.ko4.bg не е съгласен с всички общи условия за неговото ползване, моля да не го използва за никакви цели.

Твоят коментар