Позорът е пълен! Вижте как неадекватният Бахаров обикаля по гащи (от Бърза помощ в ступор ВИДЕО)

Qvor Baharov po gashti v Burgas

Няма оправия с актьора Явор Бахаров и пиянските му изцепки. Актьорът, който е в пробация и е на косъм да влезе зад решетките, за пореден път се прояви с позорно поведение.

За клошарските му прояви разкриха граждани на Бургас, където преди близо седмица Бахаров игра в популярния спектакъл „Отчаяни съпрузи“ заедно с колегите си Бойко Кръстанов и Даниел Пеев. Актьорите, с които игра на бургаска сцена, явно не са ли видели още, че са го изгубили по пътя. Да помогнем на Явор Бахаров да намеря пътя за дома“, гласят десетки постове в социалните мрежи.

„От събота момчето се търкаля пияно-заляно в Бургас, само по долни гащи и чорапи. Спи по пейки в градинките, няма пари за билет за градския транспорт, та се налага да го свалят контролите. Толкова е неадекватен, че от Бърза помощ и полицията се чудят какво да го правят“, разказва очевидец на жалката гледка

Явор Бахаров е известен със скандалното си поведение и множество вандалски прояви, заради които бе осъден на пробация. Въпреки че свободата му висеше на косъм, той отново сгафи, след като бе хванат да шофира под влиянието на упойващи средства, припомня Ко4.

4 пъти актьорът отърва затвора с условието, че провинението ще му е последно. Според запознати 5-и път няма да има.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Позорът е пълен! Вижте как неадекватният Бахаров обикаля по гащи (от Бърза помощ в ступор ВИДЕО)"

Какво мислите?