Горещи новини

Позор! 16-годишната Марая на Мария си предлага тялото на загорели чичковци с пари

Позор! 16-годишната Марая на Мария си предлага тялото на загорели чичковци с пари

Марая Андонова е наследила фриволното поведение на майка си. Щерката на фолк дивата Мария копира жената, която я е родила, поради което е напът да се превърне не само в лека жена, но и в жрица на любовта.

Наскоро тийнейджърката отбеляза своя рожден ден номер 16. Партито се е състояло на морето, но скандалното е облеклото, с което рожденичката се е появила. Тя е танцувала цяла нощ с къса розова рокля, прилепнала по нея, която трудно покривала задните й части. Обувките й били с огромен ток, а чантата – коктейлна, присъща за платените момичета, но все пак елитни в занаята.

По всичко личи, че Марая иска да привлече вниманието, но не на момчетата на нейната възраст, а на по-възрастните мъже. Тя дава мило и драго някой богат чичко да я хареса и да я вземе на издръжка у дома в замяна на сексуални услуги.

Мария пък, вместо да е възмутена, че дъщеря й изглежда като уличница, я поощрявала и даже пазарувала с нея скандалните дрехи. Самата певица от 25 години се разголва пред цяла България.

Марая от малка е виждала само как майка й ходи от богаташ на богаташ, само и само да не работи. Тя беше много малка, когато родителите й се разведоха, но има спомени от връзката на Мария с Християн Гущеров. Сега пък е свидетел на побоищата на Миро Дзвера над майка й.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Позор! 16-годишната Марая на Мария си предлага тялото на загорели чичковци с пари"

Какво мислите?