Горещи новини

Покани 30 деца на рождения си ден, но нито един „приятел“ не дойде! Тогава майката направи чудо:

Покани 30 деца на рождения си ден но нито един „приятел“ не дойде! Тогава майката направи чудо:

Теди дълго чака шестия си рожден ден, за да го отпразнува със съучениците си в пицария. Той покани 30 приятели на партито, но за съжаление никой не дойде.

Обърканата и разстроена майка публикува в социалните мрежи снимка, показваща тъжния Теди около много празни чинии на празна маса.

празна маса рожден ден

Снимка: Pinterest

Майката на Теди разказа как двамата са подготвили 30 покани за парти и ги раздали на съучениците му. Навръх рождения му ден тя дори разговаряла с няколко родители и те я увериха, че децата им ще дойдат на тържеството, но никой не се появил.

Въпреки че ситуацията била наистина тъжна, тя довела до нещо невероятно. Снимката на Теди бързо обиколила социалните мрежи и много хора започнали да му изпращат пожелания за рождения ден.

Поздравления за празника му изпратили дори два от любимите му отбора: футболен и баскетболен. Когато екипите научили за събитието, решили да направят нещо специално за момчето. Подарили му билети за мачовете, за да може да празнува рождения си ден с всички играчи.Щастливо момче на мач

Снимка: Pinterest

  Това бил супер подарък за Теди и семейството му. В крайна сметка никое дете не трябва да остава само на рождения си ден. Този прекрасен жест от страна на спортните екипи спомогна за спасяването на празника на момчето и го зареди с много радост и щастие.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Покани 30 деца на рождения си ден, но нито един „приятел“ не дойде! Тогава майката направи чудо:"

Какво мислите?