Горещи новини

Помните ли Джейк от „Двама мъже и половина“? Няма да повярвате как изглежда днес и с какво се занимава:

Помните ли Джейк от "Двама мъже и половина"? Няма да повярвате как изглежда днес и с какво се занимава:

Актьорът Ангъс Джоунс получава ролята на Джейк само на 10 години. Въпреки това, по-малко от десетилетие по-късно, той разкри, че иска да приключи изцяло с бизнеса. 

Сега е на 30 години.

Не се е появявал на публични събития повече от десетилетие и може да каже, че се е отървал от славата. Актьорът Ангъс Джоунс, както е истинското му име, вече не е спиран по улицата от случайни минувачи. Или поне му се случва рядко, пише списание „Лед Байбъл“. Журналистите от изданието полагат много труд, за да се свържат с Ангъс. Целта им е да чуят причините за отказа му от светлините на прожекторите. Още повече че Ангъс Джейк е най-скъпо платеното дете актьор.

Екранният Джейк се оказва любезен към отрудените репортери. Въпросите им получават изчерпателни отговори, които могат да се обобщят с думите „В Холивуд е тъпо“.

„Дърпаха ме отвсякъде да се снимам в този или онзи филм. А аз исках да следвам в университет, да имам сериозна среда. Привличаха ме академичните кръгове. Да си актьор е занаят – нямаш нужда дори от професионално занимание, за да направиш кариера“ – казва младият мъж, намеквайки, че средата в Холивуд е посредствена.

Малко хора знаят, но Ангъс се снима в още няколко продукции след „Двама мъже и половина“. Те толкова бледнеят пред култовия сериал, че никой не помни имената им.

Ето как изглежда сега

Младият мъж осъществява намерението си да следва сериозна дисциплина в университет – медиен мениджмънт. Доколко специалността е интелектуална, е друг въпрос. През 2016 г. Ангъс се дипломира в Държавния университет в Колорадо и започва работа в компания, занимаваща се с рекламна дейност и медийно промотиране. Уви, и този занаят не е за порасналия Джейк от „Двама мъже и половина“.

Вместо мисъл и креативност в работата се изисквало да лъжеш и да съблазняваш клиентите с неизпълними обещания за успех. Така според актьора се образува финансова пирамида – ти зарибяваш клиенти, а печели само шефът на рекламната компания. Самите потребители на услугите са залъгвани, че трябва да почакат още малко и рекламите ще ги изстрелят на върха.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Помните ли Джейк от „Двама мъже и половина“? Няма да повярвате как изглежда днес и с какво се занимава:"

Какво мислите?