Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Помните ли доброто старо виетнамско чудо? Вижте неговите уникални способности
Помните ли доброто старо виетнамско чудо

Помните ли доброто старо виетнамско чудо? Вижте неговите уникални способности

При условие, че редовно я овлажняваме, кожата ни може дълго да запази своята еластичност и младост.

Но товарът върху нея е прекалено тежък – бременност, драматично увеличаване или загуба на тегло. След такива резки промени  кожата се разтяга и не се възстановява в предишното състояние. На местата, където кожата е най-опъната, се образуват малки напуквания, които след това се регенерират, но остават малки белези в бяло или розово. Така се появяват  стриите.

стрии по корема

Лечение на стрии у дома – проблем, който изисква търпение, време и интегриран подход. Ние ви предлагаме ефективен начин, който мнозина вече опитаха и са доволни от резултата.

Как да се отървем от стриите

Става дума за така познатия ни от детството балсам „Виетнамско чудо“ – универсално средство при настинки, грип и главоболие. Ментоловото масло, мравчената киселина, етеричните масла от евкалипт, карамфил, мента, канела, вазелин, камфорово масло и други помощни средства образуват комплексния състав на балсама.

виетнамско чудо

Благодарение на маслената си основа, Виетнамското чудо лесно се разпределя върху повърхността. Съставките му, като действат в сложна комбинация, стоплят, тонизират, стимулират кръвообращението в засегнатите райони на кожата. „Упойващият“ ефект се постига с мравчената киселина и камфоровото масло, служещи като проводници на полезни компоненти.

Преди да използвате „чудото“, направете за няколко минути пилинг с мляно кафе или сода и едва след това нанесете тънък слой от балсама върху кожата.

Грешка е да се мисли, че по-дебел слой от средството ще ускори изчезването на стриите: това по-скоро може да изгори кожата. Не забравяйте също, че „чудото“ не трябва да се прилага върху отворени рани и язви, фисури и екземни обриви.

Най-добър ефект при лечение на стрии може да се постигне, ако хванете проблема и започнете лечение в ранните стадии, когато кожата е по-възприемчива към козметичните продукти.

Красотата и здравето са важни, така че опитайте и споделете с приятелки!

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?