Помните ли тази снимка? Ето какво се случи с момчето от нея и как изглежда 8 години по-късно

Помните ли тази снимка? Ето какво се случи с момчето от нея и как изглежда 8 години по-късно

Тази история започна преди 8 години. Жена на име Аня Ловен видяла малко момче в Нигерия да се разхожда в търсене на храна и вода.

Аня спаси детето от смъртта и го взе „под крилото си“.

През 2016 г. целият свят научи за това момче. Снимката на детето придоби огромна популярност в интернет. Когато потребителите видяха снимки на бебето, сърцата им се свиха от болка. Не е изненадващо, че сега мнозина се интересуват как се е развила съдбата на детето.

снимка дете Нигерия

Снимка: Pinterest

Малкото момче беше изоставено на произвола на съдбата от родителите си. В продължение на една година мъничето се скиташе по улиците. Когато стана ясна причината родителите да изоставят собственото си дете, мнозина изпаднаха в ступор. Оказало се, че тези хора смятат момчето за магьосник, който е обладан от духа на дявола!

жена с нигерийче

Снимка: Pinterest

Доброволци, лекари и други специалисти дълго време спасяваха живота на момченцето на име Хоуп. На първо място му е оказана медицинска помощ. Детето беше силно недохранено. Откарано бе в клиника. Там той премина през редица рехабилитационни процедури.

Хоуп рехабилитация

Снимка: Pinterest

Когато животът на момчето вече е извън опасност, той е изпратен в сиропиталището, което Ловен е създала преди десет години. Жената посещава редовно отделението там. Тя успява да се привърже към детето.

момче Нигерия съдба

Снимка: Pinterest

След шест месеца в приюта Хоуп се променя до неузнаваемост. Момчето напълнява достатъчно и има румени бузи. Хоуп расте здрав и обгрижен и за него започва нов живот.

Хоуп промяна

Снимка: Pinterest

В момента детето е на дванадесет години. Това е напълно здраво и пълноценно момче. Учи в училище и не изостава в обучението си от връстниците си. Учителите смятат Хоуп за талантливо дете с желание за творчество. Момчето се интересува от музика и рисува прекрасно. Преди Хоуп имаше проблеми със слуха, но сега този проблем е коригиран чрез избор на специален слухов апарат.

Аня и Хоуп

Снимка: Pinterest

Хоуп Нигерия

Снимка: Pinterest

Ако погледнете старата снимка, едва ли можете да повярвате, че това е онова горкичко измършавяло момче.

Хоуп е искрено, открито и добро дете. Не се сърди на родителите си, въпреки нехуманната им постъпка. Детето смята Аня Ловен за своя майка.

Хоуп днес

Снимка: Pinterest

В социалните си мрежи Аня често показва снимки на порасналия Хоуп. В своя блог тя сподели с абонатите си, че момчето обича да бъде снимано и да се снима във видеоклипове за блога.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Помните ли тази снимка? Ето какво се случи с момчето от нея и как изглежда 8 години по-късно"

Какво мислите?