Горещи новини

Помните ли я? Лия се завърна след 20-годишно отсъствие, показа и щерката (Снимки)

Pomnite li pevicat Liq

Никога не е късно да напомниш за себе си

И певицата Лия явно добре се е подготвила за ударно завръщане на сцената. Тя бе популярна в ранните години на попфолка, но впоследствие изчезна от полезрението на феновете.

Е, 20 години по-късно се появи на свой концерт в НДК и представи цели два албума. Авторските композиции, изглежда, са своеобразен подарък от съпруга ѝ. По думите на изпълнителката всяка година Георги Вълканов ѝ е подарявал песен след песен.

Събитието събра и немалка част от колежките и колегите ѝ – Цветелина, Джина Стоева, Емилия, Васил Найденов, Катя и Здравко от дует “Ритон” и пр. Изненадата на вечерта се оказа обаче собствената ѝ дъщеря – почти 17-годишната Лия.

Младата госпожица е решила да върви по стъпките на майка си. Засега учи в Частната професионална гимназия за сценични изкуства “Акатамус” и явно добре се справя с микрофона.

На сцената момичето изпълни парче на Кристина Агилера в компанията на свой бенд, а изявата ѝ е буквално първата ѝ до момента.

Въпреки притеснението си наследничката на Лия, която носи и името на майка си, успя да се справи и да предизвика аплодисменти.

Събитието посрещна и много гости от страната, които старателно се бяха заредили и с букети цветя.

Източник: show.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Помните ли я? Лия се завърна след 20-годишно отсъствие, показа и щерката (Снимки)"

Какво мислите?