Поредното безумие на пътя: 68-годишен мъж от Пазарджик кара в насрещното

Vuzrasten muj kara v nasreshnoto

Нова свръхопасна ситуация на пътя възмути потребители в социалните мрежи. На кадрите, заснети от участник в движението, се вижда как шофьор на червен лек автомобил кара в насрещното на главен път край Пазарджик и по-конкретно в района на пътен възел Гелеменово.

Служители на ОДМВР-Пазарджик се самосезираха, установиха и санкционираха нарушителя.

„От няколко дни в една от социалните мрежи са установени публикации свързани с движение на лек автомобил в насрещното движение, като се споделя, че това е било засечено по АМ „Тракия“ край Пазарджик.

След узнаването за тези публикации служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик незабавно предприеха необходимите действия за проверка на изнесените факти и обстоятелства“, съобщи за „Фокус“ говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Със съдействието на администратор на една от групите във „Фейсбук“ се установи авторът на публикацията и съответно регистрационния номер на автомобила. Така пътните полицаи стигнаха до самоличността на водача на червен „Опел“, който се оказа 68 годишен мъж от гр. Пазарджик.

Стана ясно, че нарушението е извършено от него на 31 май, но не на АМ „Тракия“ а в района на пътен възел Гелеменово пътувайки от гр. Панагюрище за гр. Пазарджик. Мъжът оказа съдействие за изясняването на фактическата обстановка и призна за извършеното нарушение. Съставен му е акт съгласно Закона за движение по пътищата.

От ОДМВР-Пазарджик изразяват благодарност за нетърпимостта и непримиримостта на гражданите към нарушенията на правилата за движението по пътищата.

 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Поредното безумие на пътя: 68-годишен мъж от Пазарджик кара в насрещното"

Какво мислите?