Горещи новини

Поставете този амулет в портфейла си и всичко, което похарчите, ще ви се върне двойно

Поставете този амулет в портфейла си и всичко което похарчите ще ви се върне двойно

Някои от растенията се използват редовно от много народи като талисмани за привличане на късмет, любов и пари.

Има различни растения, които се използват в ритуали, например салвията, която поради силната си миризма и силните си масла се използва вместо домашен тамян.

Смята се, че може да разсее негативната енергия и да освежи пространството, в което ще влезе здраве и изобилие.

Ментата също е почитана и често използвана заради ползите си за здравето, а в ритуалите се използва като амулет за защита на семейството и неговото благополучие.

Трето растение, използвано в многобройни обреди за привличане на богатство, е дафиновият лист. Ароматните му листа са често използвана подправка и имат лечебни свойства. Езотериците обаче казват, че трябва да се съхранява в къщата, на тайни места, където се съхранява вашият „златен резерв“ от пари.

дафинов лист портфейл

Снимка: pixabay

Всяко от тези три растения хората смятат, че си струва да се държи в портфейла, така че парите постоянно да текат в него. За всяка похарчена стотинка ще се върнат три нови, казват старите хора, ако човек харчи разумно и уважава всичко, което харчи.

Освен това парите в портфейла трябва да са спретнато подредени и трябва да извадите от него старите сметки. Те трябва да се съхраняват в отделна кутия в къщата, като също така трябва да се почистват и изхвърлят редовно.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Поставете този амулет в портфейла си и всичко, което похарчите, ще ви се върне двойно"

Какво мислите?