Home » KO4 STORY » Почина мъжът, който имаше 38 жени, 89 деца и 36 внука /СНИМКИ/
Почина мъжът който имаше 38 жени 89 деца и 36 внука /СНИМКИ/

Почина мъжът, който имаше 38 жени, 89 деца и 36 внука /СНИМКИ/

На този свят винаги е имало и ще има легенди. Една от тях си отиде, но определено остави нещо след себе си.

Индиецът Зиона Чана почина в североизточния щат Мизорам. Ако не знаеш кой е той, ние ще ти разкажем. Зиона бе главата на най-голямата фамилия в света. Смята се, че той е имал 38 съпруги, 89 деца и 36 внука. Според други информации фамилията наброява общо 181 души.

Зиона ЧанаМногодетният татко е починал в резултат на усложнения от диабет и високо кръвно налягане. А може и от семейни ядове. Представи си какво е 38 жени да ти мрънкат всекидневно на главата, да те молят да им отвориш буркана, да ти разказват за деня си, какви обувки са си харесали, но няма да ги купят, защото ги нямат в пепел от рози.

Мъжът с най-много децаМъжът бил начело на религиозна секта, практикуваща полигамията. Тя е основана през 1942 г. от дядото на Чана. Огромното семейство обичайно консумира 30 пилета, 60 килограма картофи и 100 килограма ориз на ден. Фамилията обитава имение на четири етажа, което има 100 стаи. Съпругите на Чана са настанени в огромна спалня, която е в непосредствена близост до неговите покои.

Индийски медии твърдят, че Зиона Чана държи световния рекорд за най-голямо семейство, но той не е официално признат. Зиона Чана, който е роден през 1945 г., срещнал първата си съпруга, когато е бил на 17 години. Тя е била с три години по-голяма от него.

Най-голямото семействоЖилището на семейството на Чана, както и североизточният щат Мизорам, са се превърнали в местна туристическа атракция. Хора от цял свят ги посещават, за да видят как живее най-многолюдното семейство в света.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?