Преди да стане татко: Иво Карамански се издъни пред децата на Антоанет Пепе (Скандални снимки)

Ivo Karamanski se izduni pred decata

Иво Карамански и неговата избраница Антоанет Пепе спретнаха парти, модерно напоследък,  за разкриване пола на бъдещото бебе

Инфлуенсърката е в напреднала бременност и се очаква скоро да роди. Това ще е четвъртото й дете, а на сина на мутренския бос е първото.

Иво Карамански-младши и приятелката му направиха това дни преди да станат родители. И разбира се, купонът се отрази в социалните мрежи, в профилите на двамата.

Само че на една от снимките Карамански стори гаф и то пред погледите на трите деца на гаджето си. Той безсрамно я хваща за задните части и продължително я мачка, което виждат и останалите деца на Антоанет Пепе. Тя обаче не реагира по никакъв начин, а е видно от фотото, че дори се кефи от действието на мъжа й.

Само че феновете на нета отново я попиляха.

„Раждаш деца на килограм, а на кого оставаш възпитанието?! Поне това трябва да знаеш, че наследниците не се възпитават с нареждания, а с личен пример. Какъв ще е той, като децата ти гледат как гаджето ти те стиска за г@за, а ти дори не реагираш“, наковаха инфлуенсърката в мрежата.

Антоанет Пепе получава непрекъснат хейт в нета заради това, че избира все богати и известни мъже, на които да ражда деца. Само че ние пожелаваме здраве и късмет на младите хора, щом са решили да си имат бебе и да се обичат, въпреки всичко.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Преди да стане татко: Иво Карамански се издъни пред децата на Антоанет Пепе (Скандални снимки)"

Какво мислите?