Продава се „Рая“ на „Фермата 9“ за 350 000 евро

Prodava se Raq na Fermata

Къщата, за която три месеца два отбора на последната „Ферма“ се бориха да обитават се появи на пазара на недвижими имоти. Тя е една от къщите в село Боснек, намиращо се на югозападния склон на Витоша, се продава за 350 000 евро.

„В имота бе заснет девети сезон на риалити формата „Фермата“, което го прави популярен и предпочитан обект за туризъм“

Така агенцията рекламира този имот.


Селото е разположено в югозападните покрайнини на природен парк Витоша, където е и туристическата Алея на Боснешкия карст . На 27 км от гр Перник и на 45км югозападно от гр. София. В селото има много природни забележителности като Пещера ‘Духлата’, пещера ‘Живата вода’, извор ‘Живата вода’ и много други, които го правят предпочитан район за развиване на туризъм и отдих, дават още подробности за имота.

Двуетажната тухлена къща от 1999 г. е с обща площ 180 кв. м. Дворът е 1935 кв. м.

На първия етаж има „голяма механа, приспособена с всички удобства за гостите“. Вторият етаж се състои от три отделни спални помещения с прилежащи към тях самостоятелни баня с тоалетна. Спалните са с капацитет за настаняване до 6 човека в стая. Имотът разполага с басейн, беседки и барбекю зона. Има стопански постройки с удобства за отглеждане на животни.Всичко това феновете на предаването го знаят.

Намира се в местността „Ковачка махала“, на 2 км от село Боснек. Токът е на фотоволтаици и генератор, а водата е чрез сонда и бунар. Към офертата се предлагат още два парцела в съседство – ливада с площ от 708 кв. м и друга ливада с площ 841 кв. м, включени в цената.

Припомняме, че „Фермата“ 9 бе спечелена от бившия футболист Костадин Велков – Коко. Участниците бяха разделени на два отбора – „Канатица“ и „Елбетица“, които всяка седмица се съревноваваха, за да спечелят правото да живеят при по-добри условия, наречени Рай. Изгубилият отбор живееше аскетично в т.нар. Ад.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Продава се „Рая“ на „Фермата 9“ за 350 000 евро"

Какво мислите?