Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Професор Мермерски разкри тайната на вечната младост и какво погубва 70% от хората!
Професор Мермерски разкри тайната на вечната младост

Професор Мермерски разкри тайната на вечната младост и какво погубва 70% от хората!

Всеизвестният професор Христо Мермерски разкри тайната на вечната младост!

Каква е тайната – домашно червено вино, 12-13 стръка пресен магданоз, 2 лъжици ябълков оцет и се вари на бавен огън, така че да ври 6 минути, сваля се от огъня и после му се слагат 350 гр мед. Проф. Мермерски обясни, че това питие помага при напрегната работа, за укрепване на имунната система и при хора с напрегната работа. Пие се 3 пъти на ден по две супени лъжици. То издържа и запазва качествата си, дори и да не стои в хладилник.

Освен еликсира на младостта професорът показа и лек за високо кръвно налягане.

„В ябълков оцет се слага едно добре сварено яйце, стои 24 часа, после се измива, обелва се и се изяжда. Тя обаче не е подходяща за хора, алергични към яйца“, уточни проф. Мермерски.

Прополисът пък предпазва от кариес и кървене на венците. Чай от широколистен живовляк помага на диабетици да свалят кръвната захар. Антибиотиците на унищожават вирусите, прополисът – да! Хумата пък лекува херпес зостре, обясни проф. Мермерски.

Когато имате киселини, няколко дни яжте печени картофи; помагат, а съдържат и витамин С. При препиване и преяждане той препоръчва ден-два да се ядат само мандарини, защото при ядене на повече месо, перисталтиката на червата спира. Необходима е целулоза, има я и в зелето. Два килограма мандарини на ден оправяли нещата.

Неправилният избор на храни е една от основните причини за стареенето и болестите при човека, твърди Професор Мермерски.

Професор Христо Мермерски смята, че тази причина е единствената. Може да ви звучи преувеличено, но фактът, че професорът води курсове в над 200 университети в 63 страни и е написал дузина книги и сега е не само духовен водач, но и успешен лечител, вдъхва доверие и прави неговото мнение много ценено

Днес Христо Мермерски живее в Съединените щати. Работейки със сина си, известният учен, извлече формулата на лекарство, което лекува повечето заболявания и дори рак, дължащи се на невероятен състав от витамини.

Ето я и неговата прословута рецепта:

Първо трябва да смилате 400 грама пшеница, 12 скилидки чесън и 400 грама орехи. След това изсипете сока от 10 лимона и мед. Дръжте в хладилника за 3 дни, след което яжте по 2 супени лъжици 30 минути преди закуска, обяд и сън.

Старостта не е естествено състояние. Според професор Христо Мермерски, застаряването не е нещо естествено. Той вярва, че това е болест и трябва да се лекува. Провокиращите фактори са поведението на хората спрямо храната. Днес около 70% от световното население не мисли за това, което яде, мисли единствено за мигновената наслада от храната, а не за ползите й. Българският генетик направи списък от продукти, които забавят стареенето. Най-основните – плодове и зеленчуци (само пресни), кисело мляко и прясно мляко, както и вино. Киселото мляко трябва да се купува само натурално, приготвено от българска бактерия (Лактобацилус булгарикус)

Смесите на основа на дрожди и сухо мляко обикновено не са полезни и не водят до никакви хранителни или здравни ползи. Само натуралното кисело мляко е най-смилаемата храна, която предотвратява развитието на рак на дебелото черво и спира развитието на остеопороза. Виното съдържа вещества, които забавят процеса на стареене на целия организъм, включително и кожата. За да постигнете желания ефект, трябва да пиете 50 ml сухо червено вино дневно. В допълнение, виното се използва като аператив към няколко месни ястия.

Как да пречистим тялото си

Този метод е един от най-безопасните и не само помага за пречистване на тялото, но и за отслабване. За да направите напитката, трябва да смесите 500 грама натурално кисело мляко, 1 супена лъжица ябълков оцет и мед, 1 чаена лъжичка канела и 40 капки прополисова тинктура. Професор Христо Мермерсчи нарича тази напитка- десерт, в който можете да добавите боровинки, банани или орехи.

Вредни продукти

Не забравяйте да проверите състава на закупените продукти. Да, това е отпечатано в ъгъла на ярката опаковка, а размерът на шрифта е трудно да се чете, дори ако нямате проблем с очите, но и най- малките знаци ще ви разкажат много, затова което ядете. Така наречените екзекутори на младежта са – натриев нитрит, нитрат, глутамат и бутилхидроксианизол. Първоначално те просто причиняват алергии и след това водят до прогресиране на раковите тумори.

Ароматната миризма на продукта е друга причина да обърнете необходимото внимание. Има над 200 химикала с приятна миризма. Това са стимуланти, които се слагат да бъде по- вкусен продукта и да привлече вниманието ви. Това е само тяхната концентрирана форма, която води до конвулсии и дори до смърт.

Правилната храна – минус 66% от заболяванията

Правилно избраната храна третира до 66% от заболяванията. Сандвичите, които всички обичаме толкова много, не са нищо повече от престъпление срещу тялото ви. Пригответе си ястия с ниско съдържание на сол, захар, мазнини. И като цяло е необходимо да консумирате повече боб съветва Христо Мермерски. Според него тайната на българската красота е точно в този необикновен продукт.

Той съдържа само 11% мазнини и 31% протеини. Според професора това е отличен заместител на червеното месо. Професорът съветва още да спите в прохладна стая, да вземете контрастен душ, да ядете по една ябълка на ден, да ходите по 10-15 километра всяка седмица, да се заобикаляте с приятели и да се смеете повече. Кои от тези съвети следвате? Опитайте се да приемете поне част от съветите и ще забележите веднага промените.

Не забравяйте да разкажете за професора и неговите възгледи и на вашите приятели.

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*