Горещи новини

Проф. Любомир Стойков: Случаят с Мила Роберт не е маловажен, но не трябва да се наказва тежко

Sluchaqt s Mila ne e malovajen no ne trqbva da se nakazva

Професорът по мода Любомир Стойков заяви в „Пресечна точка” по Нова телевизия, че случаят с захвърлянето на роклята в националните цветове на България от Мила Роберт по време на прайда в София, е важен и на него трябва да се обърне специално внимание.

„Лошо е това, което се е случило, добре е, че се е извинила”, коментира той.

Според Стойков обаче наказанието спрямо артисти, които изразяват себе си, не бива да са твърде тежки. Той обаче беше категоричен, че има символи, с които не бива да се прави шега или провокация.

„Интересно е какво би се случило, ако Мила Роберт беше излязла с цветовете на прайда, беше съблякла тази рокля и беше останала с тази с българското знаме”, коментира проф. Стойков.

Надежда Ганева, известна с псевдонима Мишел от Съпротивата в социалните мрежи коментира, че не само певицата, а и организаторите на прайда трябва да понесат отговoрност за случилото се. Тя подчерта, че мотото на събитието тази година е било „България е и наш дом”. За съжаление този случай отблъсва доста хора от каузата му, заяви медийната експертка.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Проф. Любомир Стойков: Случаят с Мила Роберт не е маловажен, но не трябва да се наказва тежко"

Какво мислите?