Горещи новини

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова: Спрете с мантрата „да помагаме на Украйна“! Пенсионерите ни измират като мухи

Cveteslava Galabova za politicite

Политиците ни се държат като психопати, а българската политика е гротеска, като изборите са единственото лекарство. Тази диагноза постави психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова на случващото се в родната политика.

„Нашите политици живеят не „за“, а „от“ политиката, за скандала, за компромата. И целият този спектакъл се разиграва на фона на една горяща в буквалния смисъл България. Държавата гори, а тези мизерници ни занимават с това кой с кого се разцепил“, продължава тя.

„Партиите клатят цялата политическа система, в която са основни участници, за да я счупят. И след това искат президентът да ги обедини. При положение че не си говорят, наричат се с всякакви имена, искат физическото унищожение на противника, слагат кампанийни билбордове с тикви и прасе“, изтъква тя.

„Не разбирам и мантрите за евроатлантически ценности – с какво те са по-ценни от общочовешките?

Омръзна ни и другата мантра: Да помагаме на Украйна!, при положение че пенсионерите ни умират като мухи, а средната продължителност на живота у нас спада“, подчертава д-р Гълъбова.

„Как ще свърши сериалът, не мога да кажа. Може и да не е с хепиенд, както обикновено свършват сериалите. Но съм сигурна, че ако Доган победи, няма да е заради философските му тези, а поради това, че той е от турския етнос. Турското етническо малцинство у нас е много свързано, доста затворено.

Част от тях дори не знаят български, за да разберат думите на Доган, но гласуват, защото така трябва. Това е въпрос на народопсихология“, завърши тя с коментар за раздора в ДПС.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова: Спрете с мантрата „да помагаме на Украйна“! Пенсионерите ни измират като мухи"

Какво мислите?