Home » КЛЮКАРНИК » Психопат преследвал Лили Иванова
Психопат преследвал Лили Иванова
Психопат преследвал Лили Иванова

Психопат преследвал Лили Иванова

Ако засечете някъде по улиците Лили Иванова, ще видите, че тя винаги се движи, придружавана от поне трима души – бодигард и двама асистенти, на които примата разчита да й помагат за всичко. Логично ще се запитате и защо примата на родната популярна музика има нужда от охрана, след като е толкова обичана от хората?! Може би защото пази траен спомен от един психопат, който я напада в собствения й дом!

Въпреки че действието се развива преди години, от МВР и до днес упорито пазят случая в тайна. Все още отказват да разкрият и пълните подробности. Репортер на „ШОУ” обаче, все пак разбра как се е случил инцидентът, след който, заради преживения стрес, Лили Иванова получава необратима засега фобия от фотоапарати, камери и светкавици – особено пък, когато случайни хора я щракват на улицата.

Когато въпросният психично неуравновесен мъж отива пред кооперацията, в която примата живее – на столичната улица „Оборище” – се представя на портиера като човек, с когото певицата вече имала направена уговорка. Портиерът обаче почти веднага се усъмнил, защото мъжът

бил твърде екзалтиран и невъздържан в реакциите си

И с право. Усетил, че бива разкрит, напористият мъж се нахвърлил върху него и го заплашил. Успял да извади дори джобно ножче, с което надрал лицето на портиера. В крайна сметка, когато настанала суматохата, се стреснал и избягал. На мястото веднага дошла полиция, тъй като кварталното РПУ се намира в почти непосредствена близост до дома на певицата, която през цялото време на инцидента била в дома си, без изобщо да подозира какви сцени се разиграват на партера.

От полицията не изключили версията, че психопатът е идвал с цел атентат срещу певицата. Разбира се, това е само стандартно предположение.

„Когато разбра за случилото се, изпадна в шок!”

разказва близък съсед на примата, който в този момент тъкмо се прибирал от работа.

Това обаче, не е първият път, когато Лили Иванова страда от дързостта на напористи свои фенове. През годините много пъти се е случвало да я причакват, да й звънят по малките часове на домашния телефон или пък да й пращат анонимни колети.

show.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?