ПЪРВИ ИСКРИ в „Игри на волята“! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане

ПЪРВИ ИСКРИ в "Игри на волята"! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане

Първи искри прехвърчаха в „Игри на волята“ по Нова тв. Племето „Горди“ нападна богаташкото синче Симеон Кралев за мързел и мрънкане!

„Нямам представа защо едно богаташко синче, което има всичко е дошло в това предаване. Със сигурност тук не училището за милионери в Швейцария „Льо Розе“, няма ги мама и татко, няма я скъпата прислуга, няма я приятната почивка, която му се иска и е свикнал да има. Няма как да си пили и лакира ноктите и да си прави прически“, избухва Димитър Добринов срещу Кралев.

Тук смешното е, че Кралев трудно би си правил прически, тъй като няма особено много коса и коди почти нула номер.

„Тук вместо кафенце и френска кифличка, май го чака дръвника“, финишира бруталното си изказване Добринов.

Малко по-рано друг съотборник на Кралев от племето „Горди“ – Добри също го зачекна.

„Не мислиш ли да помогнеш с нещо или пак много те мързи и ще си лежиш? Айде стани и помогни“, скарва се Добрин Добрев на Кралев.

Тогава бизнесменът едвам успя да се изправи и започна да събира съчки, за да помогне за огъня. Само след минути Кралев продължи с типичното за себе си дразнещо мрънкане.

Не само Димитър и Добрин се настървиха срещу мързела, мрънкането на Кралев, което сваля духа на цялото племе.

Елица Раева също едвам търпи постоянното оплакване идващо от богаташкото синче.

Още с отварянето на очите си Кралев мрънка, че не може да спи и е гладен
Още с отварянето на очите си Кралев мрънка, че не може да спи и е гладен

„От ден първи Симеон само се оплаква, предпочита да си лежи да не прави нищо, само иска да яде и се мрънка за всичко“, ядосва се Елица на бизнесмена.

„Ох, всичко ме боли, исках просто деня и вечерта да минат и да се свършва. Едвам съм спал, получавам само черни петна от недостига на храна. Уморен съм зверски, имам нужда от храна.“ Именно тези думи на Симеон Кралев накараха племето да се обърне срещу всяващият напрежение и негативизъм роден бизнесмен.

Малко преди битката, от която зависеше много за племето „Горди“, което едвам съществува в тъй нареченото „блато“, Кралев отново показа, че е мързелив до болка.

Капитанът Кралев толкова го мързи, че дори не може да мисли. Добри пое щафетата, тоест поста капитан, и измисли стратегията, за което капитана Симеон Кралев бе оплют от своите хора.

Според Полина Пелипенко Симеон Кралев не е никакъв капитан
Според Полина Пелипенко Симеон Кралев не е никакъв капитан

„Кралев не изявява особено желание да е капитан. Нито се включи в разговора, нито помисли за някаква стратегия, което беше важно!“ Това отряза Полина Пелипенко.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ПЪРВИ ИСКРИ в „Игри на волята“! Нападнаха богаташко синче за мързел и мрънкане"

Какво мислите?