Горещи новини

Радев се пече в Гърция за 6000 лева на нощ (Снимки)

Радев се пече в Гърция за 6000 лева на нощ (Снимки)

В разгара на безпрецедентната политическа криза у нас президентът Румен Радев си би камшика и заведе съпругата си Десислава Радева на луксозна почивка в съседна Гърция миналата седмица.

Агенция ПИК показа ексклузивни снимки от лъскавата лятната идилия на семейство Радеви на брега на Егейско море.

Резиденцията, в която президентът и жена му отседнаха за ваканцията си, се простира на близо 3000 квадратни метра. В разгара на сезона нощувката за подобен имот струва около 3 хиляди евро, или 6 хиляди лева.

Баровската вила, която Радеви резервирали за почивката, е с директен излаз към собствен плаж и частен залив, като разполага и със собствен басейн с вградено джакузи.
Снежнобялото триетажно имение е истински образец на лукса и скъпотията, с две просторни веранди и парапети от ковано желязо. На първия етаж е разположена обширна трапезария с хол, конкурираща по площ конферентна зала. Огромните френски прозорци гледат към мраморни градински алеи, заобиколени от тучна зеленина. Точно пред главния вход е разположен елегантен басейн, аранжиран с няколко шезлонга.

На втория етаж пък са разположени три спални, едната от които ВИП, където именно прекарвали нощите си президентът и жена му.

За сигурността на двамата се грижили най-малко шестима охранители, свидетелстват българи, останали възмутени от арогантното поведение на държавния глава. През цялото време минимум трима души на НСО следвали неотлъчно семейство Радеви. Гардовете обикаляли като луди най-луксозните гръцки ресторанти в района и чакали покорно Радев и жена му да се нахранят с най-скъпите морски деликатеси. Друг служител пък бил ангажиран да пази вилата през деня. Поне още двама охранявали резиденцията нощно време. Така на практика и пиле не можело да прехвръкне в района, без служителите на НСО да забележат. Така докато Радев и Радева топят телеса в прохладното гръцко море, от джоба на нашенеца излизат чудовищни суми за охрана.

На всичкото отгоре президентът и президентшата помъкнали със себе си и трима шеф-готвачи. Единият имал ангажимент да поднася на Радев специални рибни ястия, пресни плодове и охладено бяло вино директно на морския бряг, а другият бил изцяло на разположение за Деси Радева, която спазва специална диета, изобилстваща от морски дарове, октоподи и прочие скъпотии. Третото кулинарно величие пък обслужвало държавната охрана на семейството.

Според очевидци заедно с Радев и жена му на разноските на държавата дошли още няколко души, близки на президентското семейство. По време на почивката те също се възползвали от елитните гозби на шеф-готвачите, като били забелязани да шпорят частния залив с моторна лодка.

Бърза сметка показва, че почивката на Радеви и близките им може да чукне четвърт милион лева. Това включва разходите както за ваканцията, така и за целия обслужващ персонал около семейството, в който освен служителите на НСО и готвачите влизат още лекар, медицинска сестра и двама масажисти.

Нашенци, отмарящи в района, резонно задават въпроса ще извади ли президентът някой лев от джоба си за скъпарската ваканция, или отново целият масраф ще се плати от прогресивно обедняващите обикновени българи…


Палатът за 6 хиляди лева на вечер, в който се настаниха Радев и жена му


Президентът Радев се припича в Гърция на баровска почивка


Деси Радева събира слънчеви лъчи по цял ден


Екипите на НСО вардят Радев и жена му

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Радев се пече в Гърция за 6000 лева на нощ (Снимки)"

Какво мислите?