Разделени, ама на куково лято! Мария Бакалова и Валери по-влюбени от всякога на рождения й ден (СНИМКИ)

Mariq i Valeri po vlubeni ot vsqkoga

В последните седмици нееднократно се появиха публикации, че в отношенията на една от най-любопитните и обсъждани звездни двойки у нас – актрисата Мария Бакалова и сина на Мария Гроздева, Валери Григоров, е настъпил необратим крах.

Причината явно бе „медийното мълчание“ от страна на двамата и липсата на нови общи публикации.

Междувременно Мария направи фурор на червения килим в Кан и бе във видимо добро настроение на премиерата на новия си филм, в който се превъплъщава в Ивана Тръмп.

Ето че най-сетне се появи надеждна информация за отношенията между Валери и Мария, а тя е най-позитивната възможна – двамата изобщо не са се разделяли и са по-влюбени от всякога!

„Обичам те, любов моя! Честит рожден ден, любов!“

Мария Бакалова рожден ден

Така Валери Григоров се обясни в любов на приятелката си, опровергавайки слуховете за раздяла, пише Интриги.бг.

Вчера актрисата навърши 28 години с шумно парти в нощно заведение, където заедно с Валери и приятели отбелязаха рождения й ден.

Това категорично отхвърля клюката, че с Бакалова са се разделили заради болезнената й ревност.

Мария рожден ден

Все пак, сред последователите им се появиха и съмнения, че двамата са решили да си дадат последен шанс и наскоро отново са се събрали. Факт е, че месеци наред двамата не бяха засичани заедно. Преди седмица пък синът на Мария Грозева бе засечен да пътешества с приятели на катамаран из гръцките острови без Бакалова.

Валери и Мария

В същото време актрисата бе на фестивал в Кан, където представи на фестивала премиерния си филм „Стажантът“. Макар че винаги на подобни събития Мария взима със себе си и Валери, този път тя избра да бъде сама.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Разделени, ама на куково лято! Мария Бакалова и Валери по-влюбени от всякога на рождения й ден (СНИМКИ)"

Какво мислите?