Home » КЛЮКАРНИК » Разкритие: Роднина на един от най-свирепите наркобосове сред жертвите от автобуса-ковчег
Разкритие Роднина на един от най-свирепите наркобосове сред жертвите от автобуса-ковчег
Разкритие Роднина на един от най-свирепите наркобосове сред жертвите от автобуса-ковчег

Разкритие: Роднина на един от най-свирепите наркобосове сред жертвите от автобуса-ковчег

Лелята на един от най-свирепите наркобосове, подвизаващи се на столичната ъндърграунд сцена, е сред загиналите в тежката катастрофа край Своге, пише „Уикенд“. Става въпрос за 62-годишната жена от Световрачене, родственица на Венцислав Дамянов – Венци Боксьора.

Смуглият здравеняк спечели репутацията си на един от най-кръвожадните босове на дрогата в столицата, след като през 2014 г. ръководи банда биячи, потрошила заведението „Червило“ в опит за налагането на монопол върху търговията с наркотици.

Боксьора е забъркан в още няколко наркомелета, а тази пролет разгневи главния прокурор Сотир Цацаров, след като преби свидетел срещу него и организацията му пред вратата на Специализирания наказателен съд.

Неотдавна Боксьора бе арестуван с килограм хероин в Пловдив, а името му изплува и като основен свидетел срещу бандата на сина на Йоско Костинбродския – Иван, подготвяла убийства на прокурори и ченгета.

„Една от загиналите в автобуса е леля по майчина линия на Венци Боксьора. Жената, бог да я прости, няма допирни точки с племенника си.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?