Ралица Паскалева направи зашеметяващо парти на сина си

Ralica Paskaleva napravi parti na sina si

Чаровна българска актриса сподели своята голяма радост в социалните мрежи.

Звездното семейство Ралица Паскалева и Теодор Салпаров отпразнува важна дата – шестият рожден ден на сина им Максим. Партито беше на морето, а темата – любимият детски герой Соник.

Гордата майка сподели кадри от празненството и поздрави Макси в пост в Инстаграм.

Нашето приказно Максче днес става на 6! Бъди ни здрав и благословен, миши! Обичаме те безумно много, синеоко чудо наше!, написа 34-годишната актриса.

Щастливи сме и че толкова много близки и приятели дойдоха от къде ли не, за да сме заедно!, сподели още Ралица Паскалева за незабравимия семеен празник.

На кадрите се вижда и малкият Красимир, който също се забавлява на партито на батко си. Той е второ дете за двойката и се роди през октомври миналата година. Кръстен е на бащата на 34-годишната актриса.

Краси бе участник в миналогодишния сезон на „Игри на волята“, тъй като Паскалева изкара целия си ангажимент стоически в напреднала бременност.

От предишния си брак с Бойка Делиева Теодор Салпаров има и по-голям син – Георги.

Невероятно красиви! ❤️ Най-хубавито от двамата… Нека прилича на себе си…но винаги носи нещо от родителите си… И, както са казали старите хора… „кръвта вода не става“❤️❤️❤️ едно голямо БРАВО на момчето !!! Изисква се сила за да пуснеш онова, което не е за теб. Изисква се смелост за да продължиш напред без да отмъщаваш. Изисква се мъдрост за да знаеш кои битки си заслужават и кои не.

Пожелавам и трите да го следват вярно по дългия път. ♥️♥️♥️ One in milion! Нека е здрав и благословен! Пример, класа, достойнство и чест! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮНАК! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО !!!

Прекрасен Макс,Честит рожден ден!Безгрижно детство,много усмивки и все така гордост на мама и тати!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ралица Паскалева направи зашеметяващо парти на сина си"

Какво мислите?