Рая Пеева взриви ефира: С Явор ще имаме бебе! (Близките й в ступор: Луда ли си, какви гени ще наследи детето ти?!)

Raq Peeva shte ima bebe ot Qvor Baharov

Мнозина се чудеха дали двамата са още заедно, а още толкова наскоро ги бяха обявили за разделени. Е, оказа се, че Рая Пеева и Явор Бахаров са заедно. И не просто са заедно, а ще си имат и бебе.

Това обяви преди часове в ефир самата актриса и бивша водеща като натърти, че отдавна вече им е време за тричленно семейство.

„С Явор сме заедно от 8 години и чувала със сол вече сме го изяли. Време ни е да си похапнем и захар“, смее се Пеева, но на близките й изобщо не им е до смях. Защо ли – ами заради самия Бахаров, разбира се.

Всички, особено хората около Рая, помнят отлично скандалите, обидите, арестите и дрогираните състояния на малкия брат на Захари Бахаров и как това се е отразявало на блондинката. Влюбена до уши в Явор обаче, тя очевидно си затваря очите за неудобната истина. А тя, че гаджето й страда от избухливост и пристъпи на агресия – нещо, което лично е признавал и то неколкократно.

„Как ще ражда от Явор?! Луда ли е?! Мисли ли за гените, които евентуално може да наследи това дете?! Алкохол, дрога, агресия – чудничко, а?! Като иска да търпи това и вероятно е мазохистка, защо ще го причинява и на дете?!

А после – после, ако Явор започне да я бие, започне и детето да шамаросва, какво правим?! Нека не си завираме главите в пясъка като щрауси, защото подобни случаи по света са много“, потресени са близки до Пеева.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Рая Пеева взриви ефира: С Явор ще имаме бебе! (Близките й в ступор: Луда ли си, какви гени ще наследи детето ти?!)"

Какво мислите?