Горещи новини

Рецепта с алое вера и мед изчиства пикочните пътища и бъбреците за 7 дни!

Рецепта с алое вера и мед

В тази статия на КО4 ще разберете за една рецепта, която от много десетилетия се използва за лечение на различни здравословни проблеми.

Състои се от три съставки, които имат уникални лечебни свойства, а комбинацията им е естествено решение на много от нашите здравословни проблеми.

Алоето и медът съдържат огромно количество полезни и хранителни свойства, а лимонът е един от най-важните антиоксиданти за нашето тяло.

Алое вера ни помага в борбата с много болести. Това уникално средство помага в борбата с: колит гастрит язва, намалява прогресията и растежа на злокачествените тумори, артрита, намалява възпалението, особено в стомашно-чревния тракт, стабилизира нивото на захарта, холестерола, триглицеридите, кръвното налягане.

Помага за алкализиране на нашето тяло. Предотвратява образуването на камъни в бъбреците, пише „Гзона“. Защитава ни от стрес. Помага за ускоряване на зарастването на раните. Възстановява клетките в нашето тяло. То насърчава движението на червата, премахва запек и др.

Необходими съставки за приготвяне на сиропа:

250 гр. пчелен мед
4 големи листа алое вера
2 лимона (или лайм) с кората

Приготвяне:

Обелете листата на алое, след това измийте лимоните и ги смелете в месомелачка и смесете всички съставки. Разбийте ги в блендер.

Сместа се прецежда и се поставя в стъклен буркан, който трябва да се съхранява в хладилника за срок от 1 месец.

Приложение: Приемайте по 1 чаена лъжичка сутрин и на обяд след хранене в продължение на една седмица, след което продължете да приемате само по 1 чаена лъжичка сутрин за още една седмица.

Направете почивка от 1 седмица и повторете, ако е необходимо. Този сироп не е много приятен на вкус, но може да го разтворите в малко количество вода или сок.

Не забравяйте да споделите тази ценна рецепта с Вашите приятели.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Рецепта с алое вера и мед изчиства пикочните пътища и бъбреците за 7 дни!"

Какво мислите?