Горещи новини

Ритуалите на д-р Куин Лечителката за бляскава коса и кожа

D-r Kuin lechitelkata

73-годишната актриса Джейн Сиймор споделя, че мие лицето си само с бебешки шампоан

Всички си спомняме холивудската звезда Джейн Сиймор, която бе главна героиня в хитовия през миналия век сериал „Д-р Куин Лечителката”. От него обаче минаха няколко десетилетия и днес животът на 73-годишната актриса е много по-различен от тогава. Въпреки това тя продължава да изглежда все така страхотно.

Сиймор отново позира по бански за корицата щатско списание и е откровена, че иска да я познават като нещо повече от д-р Куин, момиче на Бонд и жена, която се е омъжва четири пъти. А сега, на тази възраст, тя се чувства по-добре от всякога в кожата си.

Попитана за нейните малки тайни за перфектен външен вид, Джейн Сиймор поставя на първо място старателното почистване на лицето сутрин и вечер. За целта тя споделя, че от години използва един и същ продукт – бебешки шампоан с изчистен състав, закупен буквално от супермаркета на символична цена.

Признава, че веднъж си е слагала ботокс, но го разградила, защото се оказало, че тази процедура не е нейната, тъй като ограничавала изразяването на емоциите чрез лицето. Никога не се е подлагала на лифтинг, категорична е актрисата, чиято единствена пластична операция са силиконови импланти, поставени на младини. Ядосвали я слуховете, че косата й не била естествена, тъй като за нея полагала грижи от момиче.

Никога не е ползвала перуки и не си и присаждала грива, оборва клюките Сиймор, която споделя, че се боядисва агресивно години наред, но е успяла да съхрани великолепната си коса бляскава, дълга и жива само с домашни трикове. Екранната д-р Куин издава кои са любимите й терапии. Тя редовно втрива в корените на косата си свеж сок от алое, здравец и змийско мляко.

Освен с тези растения прави маска с натурални масла от кедър, бор, канела и джинджифил. Понякога актрисата споделя, че мие косата си с дъждовна вода.

За нея е много важно и да се храни качествено като от години е фен на средиземноморската диета. Не консумира много месо. Сама си отглежда зеленчуците, които яде. Практикува и периодичното гладуване, защото смята, че това рестартира тялото й. Тя не се храни по около 16 часа в денонощието, а само в останалите си хапва полезна храна. Тренира редовно, но не всеки ден.

Пада си по пилатеса и понякога го разнообразява с някое и друго упражнение от балета. С всички тези навици, които си е изградила, успява да неутрализира следите на времето и на стреса, който често я е съпътствал в нейния живот.

Retro

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ритуалите на д-р Куин Лечителката за бляскава коса и кожа"

Какво мислите?