Горещи новини

Роден е като Димитър, но му викат Мимо и е девствен гей на „Островът“ по БТВ

Роден е като Димитър но му викат Мимо и е девствен гей на "Островът" по БТВ

Списъкът с любопитни персонажи в „Островът на 100-те гривни“ по БТВ е дълъг. Един от тях е Мимо.

Девствен гей, който работи като съдебен заседател, влезе в битката за 300 бона в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“, което стартира с висок адреналин на Филипините.

Повечето мъже в шоуто са атлетични и самоуверени, а сред тях, като странна птица, пърха 26-годишният съдебен заседател от Софийския районен съд Мимо-Гарсия Груев. При старта на „Островът на 100-те гривни“ той обяви, че е девствен гей, който все още очаква любовта на живота си. Не само интимния му живот, но и името му е различно, установи Hotnews.bg.

„Роден съм като Димитър, но за всички винаги съм бил Мимо“, допълни той.

Към странното име той добавил това на любимия писател на баба му – Габриел Гарсия Маркес. След битка с институциите, съдът накрая официално му разрешил да ги ползва и двете.

Както повеляват правилата на играта, на старта всеки от участниците сложи на ръката си по 3 гривни, всяка на стойност 3 000 лева. В напрегнатия ход на състезанието участниците ще се борят да спечелят колкото могат повече гривни. Дали на „Островът на 100-те гривни“ ще оцелеят най-силните, най-умните или най-странните играчи?

Петел

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Роден е като Димитър, но му викат Мимо и е девствен гей на „Островът“ по БТВ"

Какво мислите?