Росица Пейчева наконти бебето в народна носия (Малкият Георги поотрасна като гъбка – Снимки)

Росица Пейчева наконти бебето в народна носия (Малкият Георги поотрасна като гъбка – Снимки)

Въпреки възрастта си тя събра смелост и успешно се сдоби с момченце. Малкият бе кръстен с традиционно българско име – Георги.

Новороденото се появи на бял свят през май и доста изненада по-консервативните членове на обществото ни.

Днес Георги е вече поотраснало малко човече и както изглежда, от малък е закърмен с фолклорните ни традиции. Росица Пейчева не изпитва притеснения и макар да е скрила личицето му, все пак показа смело бебето в социалните мрежи. На последователите ѝ направи впечатление и дрескодът на семейството. Не само певицата, но и мъжът ѝ и детето се представиха наконтени в народни носии.

Традиционното облекло явно се използва често във фамилията предвид заниманията на всички. Така и малкият Георги също бе пременен в миниатюрна носия, а червеният пояс безспорно му стои прекрасно. Какъв точно е поводът да се облекат така, не става съвсем ясно.

Работата на Росица Пейчева е свързана с народната музика и тя често-често се превъплъщава в мома от време оно. Пореден рожден ден записа изпълнителката в репертоара си от години и буквално дни след празника реши да покаже семействито си. От кадрите се вижда колко щастлива и удовлетворена от живота си изглежда тя в момента.

Източник: Инстаграм

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Росица Пейчева наконти бебето в народна носия (Малкият Георги поотрасна като гъбка – Снимки)"

Какво мислите?